Kezdőoldal > Miért a Fortuna irodaszer?
«Vissza

Az oldalon feltüntetett árak és kondíciók tájékoztató jellegűek. Érdeklődjön az Önhöz legközelebbi Fortuna Partnernél!

A Fortuna Irodaszer Webáruház elkötelezett abban, hogy megkönnyítse a hazai irodák életét magas színvonalú szolgáltatásokkal és jó minőségű termékekkel. Azt az időt, amit Ön az irodaszerek webáruházban való gyors, kényelmes beszerzésével és az általunk biztosított jó minőségű termékek használatával megspórol, munkájára fordíthatja, s még nagyobb sikereket érhet el.

 

Hazai irodaszer hálózat a hazai irodák szolgálatában

 

Mivel a Fortuna Irodaszer Webáruház és a Fortuna Irodaszer bolthálózatába tartozó összes cég magyar, így amikor Fortuna Irodaszer terméket vásárol, biztos lehet abban, hogy irodaszer vásárlásával amellett, hogy saját cége életét megkönnyíti, és hatékonyabbá teszi, több száz magyar család és általában a magyar gazdaság fejlődéséhez is hozzájárul. Tartson velünk ebben a nagyszerű együttműködésben és legyen részese ennek a nagy sikertörténetnek. Tudatos vásárlóként válassza a hazai irodaszer hálózatot, s támogassa ezzel a hazai gazdaságot, és a Fortuna Irodaszer bolthálózatába tartozó több száz magyar munkahely megtartását.

 

Fortuna támogatási program

 

Ha Ön a Fortuna hálózatban vásárol, akkor biztos lehet abban, hogy gyorsan, rugalmasan és minőségi termékekkel szolgáljuk ki Önt!
Emellett pedig minden hónapban egy-egy szerencsés vásárlónk a kisorsolt vásárlásával megegyező értékű ajándék irodaszercsomaggal támogathatja az általa megjelölt intézményt vagy civil szervezetet.
Támogassa vásárlásával Ön is gyermeke óvodáját, iskoláját, kisállat-menhelyét  vagy bármilyen egyéb non profit szervezetet!
Vásároljon! Legyen szerencséje! És legyen Ön is „mecénás”!
A szerencsés nyerteseket telefonon értesítjük. A korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson ide!

 

Jó minőség – kedvező ár

 

A Fortuna Irodaszer Webáruház célja, hogy ügyfelei hosszú távon elégedettek legyenek. Ezért kínálatunkban a jó minőségű, kedvező ár-érték arányú irodaszereket találják meg, mely irodaszerek nem csak a vásárláskor, de a használat során hosszú ideig örömet okoznak majd Önnek. Kínálatunkban megtalálják Fortuna Office, saját márkás irodaszereinket, melyek magukban foglalják a megbízhatóságot és a kedvező árkialakítást.

 

Élvezze a Fortuna Office termékekkel járó előnyöket:

  • Kínálatunkban lévő valamennyi irodaszerre garanciát vállalunk
  • Az értékesített irodaszerekre 8 napon belül visszavásárlási lehetőséget biztosítunk Önnek
  • Raktárkészletünknek köszönhetően a legtöbb irodaszert raktárról, 48 órán belül, várakozási idő nélkül biztosítjuk

A környezetbarát megoldások híve: Fortuna Irodaszer Webáruház

 

Az irodaszer használat is lehet környezetbarát, ráadásul nem is kerül sok energiába, pláne pénzbe, hogy ahol lehet, újrahasznosított papírból készült vagy olyan irodaszereket válasszunk, melyek előállításához minimális környezet károsításra volt szükség. Kínálatunk kialakításakor folyamatosan szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődés fontosságát, s telephelyünkön is szorgalmazzuk az újrahasznosított papírból készült irodaszerek, és a legkisebb ökológiai lábnyomú eszközök használatát.

 

Gyors, kényelmes, online irodaszer beszerzés

 

Az irodaszer beszerzés nem feltétlen kell, hogy megkeserítse életét és elvegye értékes idejét. Válassza az irodaszerek megvásárlásának egy olyan módját, ami nem csak időt, de pénzt is spórol meg Önnek. Szerezze be irodaszereit kényelmesen a Fortuna Irodaszer webáruházából, ahol több ezer terméket tekinthet át várakozás és sorban állás nélkül akkor, amikor Önnek megfelel. Megrendelését rövid határidővel teljesítjük, így a kiszemelt irodaszerekhez hamar hozzájut és használhatja őket mindennapi munkájához.


Webáruház – Éjjel-nappal nyitva

 

Webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll, nincs nyitvatartási idő, rendelését bármikor leadhatja.

 

Ingyenes házhozszállítás - Főszerepben az Ön kényelme

 

Már bruttó 30 000 forint feletti rendelésnél INGYEN kiszállítjuk a megrendelt irodaszereket. Ha valamikor irodaszer vásárlása nem éri el ezt az összeghatárt, akkor is igen jutányos áron, mindössze bruttó 2500 Ft összegért kiszállítjuk Önnek megrendelését.

 

Cseregarancia

 

A vásárlástól számított 8 naptári napon belül, a vásárlást igazoló blokk felmutatásával garanciát biztosítunk a megvásárolt termékek visszavételére.

 

Informáljuk Önt!

 

Szeretne Ön is elsőként értesülni mindenről, ami iroda? Akciók, újdonságok, tippek postafiókjában minden szerdán. Kérje Irodaszertár sorozatát itt! Azért pedig, hogy a mindennapi munka során legyen mivel kikapcsolódnia, és ne kelljen várnia az érdekességekre, újdonságra szerdáig, like-olja Facebook oldalunkat a www.facebook.com/fortunairodaszer.hu oldalt.

 

Rendszeres akciók

 

Minden hónapban más termékek kerülnek a középpontba és vásárolhatók meg még kedvezőbb áron. Keresse minden hónapban aktuális akciós irodaszereinket a honlapunk ’Írószer akciók’ menüpontja alatt.

 

 
 
Vissza
Az Ön kosara
0 termék
Nettó összesen:
0,0 HUF
Bruttó összesen:
0,0 HUF
Címkefelhő

Minden jog fenntartva 2017 © Fortuna irodaszer- A hazai magyar irodaszer hálózat
 

E-mail: info@fortunairodaszer.hu