Kezdőoldal > Miért a Fortuna irodaszer?
«Vissza

MIÉRT A FORTUNA IRODASZER?

IRODASZER SZÁLLÍTÓT KERES?
MEGOLDÁS: A FORTUNA IRODASZER WEBÁRUHÁZ

Legyen szó bármilyen irodaszerről a golyóstolltól az irattartóig, a Fortuna Irodaszer Webáruház kínálatában garantáltan megtalálja azt, amit keres, azokat az irodaszereket, amikre szüksége van. Miért érdemes még a Fortuna Irodaszer Webáruházat választania, ha irodaszer beszerzésről van szó?

6 OK, AMIÉRT MEGÉRI A FORTUNA IRODASZER WEBÁRUHÁZAT VÁLASZTANI:

  1. Az Önhöz legközelebb lévő irodaszer – a Fortuna Irodaszer garantáltan az Önhöz legközelebb lévő irodaszer, hiszen mindössze pár kattintásra van. Ezen túl az irodaszer beszerzést kényelmesen a számítógépe mellől intézheti, és nem kell órákat utazgatnia.
  2. 0-24 órában nyitva van – a Fortuna Irodaszer éjjel-nappal nyitva tart, hogy Ön akkor tudja megrendelni a szükséges irodaszereket, amikor csak eszébe jut, amikor kedve és ideje van rá. A Fortuna Irodaszerrel többé nem kell a nyitva tartáshoz igazodnia.
  3. Közel 10.000 irodaszer egy kattintással – így nem kell irodaszer boltról irodaszer boltra járnia, hogy mindent beszerezzen, amire szüksége van, hiszen a Fortuna Irodaszer Webáruház oldalán több száz irodaszer bolt kínálatát érheti el. A széles irodaszer kínálat, a közel 10.000 termék között pedig a legkényelmesebben válogathat, csupán pár kattintással.
  4. Mindent egy helyen – a Fortuna Irodaszerrel az irodaszerek mellett minden egyebet is beszerezhet, amire csak szüksége van az irodában. Legyen szó akár élelmiszerről, vagy tisztítószerről – itt mindent elintézhet egy helyen, felesleges rohangálás nélkül.
  5. Megbízható márkák és környezetkímélő termékek – a Fortuna Irodaszer Webáruház minőségi irodaszer kínálatában úgy válogathat a megszokott, ismert irodaszer márkák között hogy választásával csökkentheti az irodaszerek beszerzése okozta környezetterhelést. Hozzon tehát tudatos döntést, vásárolja be irodaszereit a Hazai Irodaszer Hálózatban, tegyünk együtt a Föld megóvásáért.
  6. 100%-ban magyar irodaszer hálózat – a Fortuna Irodaszer Webáruház teljes irodaszer hálózatát magyar partnerek alkotják, így a Fortuna Irodaszeren keresztül Ön is részesévé válik a hazai kiskereskedelem és a gazdaság fellendítésének, ezáltal vásárlásával hozzájárul több száz magyar munkahely és több száz magyar család megélhetéséhez.

Válogasson irodaszer kínálatunkból, éljen a Fortuna Irodaszer Webáruház adta lehetőségekkel és előnyökkel, tapasztalja meg Ön is a különbséget még ma.

BEMUTATKOZÁS

Fortuna Irodaszer – A Magyar Irodaszer Hálózat a hazai irodák szolgálatában

Mivel a Fortuna Irodaszer Webáruházhoz tartozó összes cég magyar tulajdonú, így amikor Ön a Fortuna Irodaszer Webáruházban vásárol, biztos lehet abban, hogy irodaszer vásárlásával amellett, hogy saját cége életét megkönnyíti, és hatékonyabbá teszi, több száz magyar család fejlődéséhez is hozzájárul. Tudatos vásárlóként válassza a Magyar Irodaszer Hálózatot, s támogassa ezzel a hazai gazdaságot, a Fortuna Irodaszer bolthálózatába tartozó több száz magyar munkahely megtartását.

Jó minőség – kedvező ár 

A Fortuna Irodaszer Webáruház célja, hogy ügyfelei hosszú távon elégedettek legyenek. Ezért kínálatunkban a jó minőségű, kedvező ár-érték arányú irodaszereket találják meg, mely irodaszerek nem csak a vásárláskor, de a használat során hosszú ideig örömet okoznak majd Önnek. Kínálatunkban megtalálják Fortuna saját márkás iroda-, és írószereinket, melyek magukban foglalják a megbízhatóságot és a kedvező árkialakítást.

A környezetbarát megoldások híve: Fortuna Irodaszer Webáruház

Az irodaszer használat is lehet környezetbarát, ráadásul nem is kerül sok energiába, pláne pénzbe, hogy ahol lehet, újrahasznosított papírból készült vagy olyan irodaszereket válasszunk, melyek előállításához minimális környezet károsításra volt szükség. Kínálatunk kialakításakor folyamatosan szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődés fontosságát, és a napi munkánkban is szorgalmazzuk az újrahasznosított papírból készült irodaszerek, és a legkisebb ökológiai lábnyomú eszközök használatát.

Gyors, kényelmes, online irodaszer beszerzés

Az irodaszer beszerzés nem feltétlen kell, hogy megkeserítse életét és elvegye értékes idejét. Válassza az irodaszerek megvásárlásának egy olyan módját, ami nem csak időt, de pénzt is spórol meg Önnek. Szerezze be irodaszereit kényelmesen a Fortuna Irodaszer Webáruházából, ahol több ezer terméket tekinthet át várakozás és sorban állás nélkül akkor, amikor Önnek megfelel. Megrendelését rövid határidővel teljesítjük, így a kiszemelt irodaszerekhez hamar hozzájut és használhatja őket mindennapi munkájához.

Webáruház – Éjjel-nappal nyitva

Webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll, nincs nyitvatartási idő, rendelését bármikor leadhatja.

Ingyenes házhozszállítás - Főszerepben az Ön kényelme

Már bruttó 30 000 forint feletti rendelésnél INGYEN kiszállítjuk a megrendelt irodaszereket. Ha irodaszer vásárlása nem éri el ezt az összeghatárt, akkor is igen jutányos áron, mindössze bruttó 1200 Ft összegért kiszállítjuk Önnek megrendelését.

Cseregarancia

A vásárlástól számított 14 naptári napon belül garanciát biztosítunk a megvásárolt termékek visszavételére.

Vissza
Az Ön kosara
0 termék
Nettó összesen:
0,0 HUF
Bruttó összesen:
0,0 HUF
Címkefelhő

Minden jog fenntartva 2019 © Fortuna irodaszer- A hazai magyar irodaszer hálózat
 

E-mail: info@fortunairodaszer.hu